Thursday, September 24, 2009

kuih tart, jus oren...

Salam

hehe

pertama sekali:

Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir n' Batin

kalau ade terkasar bahasa n tersilap langkah, haha:)

ok back to basic,

sebenarnya tajuk kat atas tu nak express hari raya je

mane leh dpt kuih tart lain dr hari raya betol x? haha

raya tahun ni ana rase xmacam sebelum2 ni la

sgt2 simple n xpuas raya kt kampung

ade plak exam, ape leh buat, accept jela

tahun ni beraya kat Kuala Kangsar, Perak

pastu raya petama betolak balik ke Sungai Udang, Melaka.

Ana pun kesian ngan ayah ana yg dah drive dr Kuala Kangsar smpi la Seremban ( dlm anggaran 300km), kesian dia,

so, sebagai budak yg dah ade lesen, ana pun drive la smpi ke kampung, haha

best gila, sunyi je sbb betolak malam kan...

so ana pun langgar la sume potholes yg ade kt jln tu sbb xnampak

**

Raya kat Melaka xpuas la sbb byk rumah sedara ana xsmpt nak pegi

sedih la sgt2, tp mmg xleh nak wat ape2

so just let it go la

dpt collect duit raya pun sikit je, ngehehe:)

Rabu,22 September dah kena balik,

kena drive lagi, aduhh, haha

prepare utk exam, haha:)

SELAMAT MAJU JAYA ...





Share this post
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

0 spam(s)

:) :-) :)) =)) :( :-( :(( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ :-$ (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer

 
© Arimi KimiWarrior
Designed by BlogThietKe Cooperated with Duy Pham
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0
Posts RSSComments RSS
Back to top