Friday, October 23, 2009

Final Semester 1 (2009-2010) Result

Salam

hari ni result telah pun diumumkan

jd sume student CFS PJ ngn Nilai berebut2 nk check result memasing

smpi website tu pun dah jammed and Oracle Server encountered error

huhu,

well, my result?

owh fine2 aja, cukup2 makan, Alhamdulillah kerna xfail Physics...

wuuu cuak gak if kena repeat Physics kan...

GPA pun ok2 jela, if nak tau la sgt, ask individually ok?

Kepada yg dpt grade 3.0 above n tak fail tu, diucapkan tahniah la kat korang, pada yg lain tu, bersabarlah yerk, ada hikmahnya semua ini...

huh, tp roommate aku plak, lepas dpt result je td, dia trus comment kt facebook aku, "Arimi thanks! Aku nak pindah Nilai kot!". Nama? Xyahla bgtau... Dia student engineering dlm bilik aku. Actually dia mmg plan utk amik course English kt Nilai sbb aku tau english dia mmg power seyh. Gud luck la utk ko bila wat english tu erk. Haihh, hilang lagi sorang. Bilik aku semakin hari semakin berkurang penghuninya. Rasa2nya semester 2 ni tinggal 6 orang jela dlm bilik aku. Huh...

Apa yang boleh aku conclude utk Semester 1 ialah Semester dimana aku banyaaaaaaaaaak enjoy sgt2, byk dpt kawan, masih blur2. huhu..

So let bygones be bygones bak kata orang.....

jadikan semester 1 ni sebagai pengajaran buat kita semua

huhu...

Semester 2 dah nak start, subjek makin lama makin byk n makin tough!

So kena lah wat preparation awal2

aku dah xnak benda lepas berlaku lagi

So aku dah susun plan dan strategi untuk sem 2 ni

Biarlah aku postkan kt sini supaya aku dpt baca bila aku bukak blog ni...

Strategi Semester 2 dan seterusnya...




















So inilah plan aku untuk semester 2 dan Insya-Allah semester2 akan datang hingga ke UIA,Gombak.

Doakanlah kejayaanku di Semester 2 dan seterusnya...

Salam :)




Share this post
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

0 spam(s)

:) :-) :)) =)) :( :-( :(( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ :-$ (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer

 
© Arimi KimiWarrior
Designed by BlogThietKe Cooperated with Duy Pham
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0
Posts RSSComments RSS
Back to top