Saturday, April 10, 2010

aku tak pandai mengarang!

Salam

tadi baru sahaja habis dok berjalan2 kat blog ke blog, seronok aku baca blog diorang, blog2 senior.

Walaupun intipati dia memang merapu tapi aku memang tabik sampai tercabut spring sebab diorang punya post mmg kelakar sampai aku nk nangis ketawa. Haha hilang stress aku.

Kekadang terfikir gak aku ni nk tulis mcmtu tapi aku MEMANG tak pandai mengarang. (takde seni la senang crite)

Nak post lawak copycat, takut kena saman, jadi nak watpa? adoiyai

Blog ni mesti kena update ngan cerita2 baru, tak kan nk bagi orang benda yg dah basi plak kan.

Hmm takpela, aku cari ilham dulu. Haha

Salam :)
Share this post
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

0 spam(s)

:) :-) :)) =)) :( :-( :(( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ :-$ (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer

 
© Arimi KimiWarrior
Designed by BlogThietKe Cooperated with Duy Pham
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0
Posts RSSComments RSS
Back to top