Friday, December 10, 2010

Now, here we go! Registration UIA Gombak & Kuantan for ex-CFS Students...

Mak tanya "Bila masuk Gombak?", aku pun jawablah "Bulan 7, InsyaAllah".

Tapi bila tengok balik kat academic calendar UIA..... tak tau la nak cakap apa..suka or sebaliknya...




 **see highlighted part** For those who are interested to join the campus by taking short semester (but not all courses are eligible)





**see highlighted part** Normal intake, omaii lama weeehhh, semakin buncit la duduk di rumah (T_T)



Mereka ingin memberikan laluan bagi bulan puasa serta sambutan merdeka dan hari raya Aidilfitri. Sebab itu ditukar masa pengambilan pelajar baru... //boleh la puasa the whole month ngn family terchenta dan xperlu ke kelas// :)

Tapi aku dah decide nak ambil bulan September punya intake, banyak plan aku dah susun cantik. Boleh pergi belajar, mahu master dulu dalam calculus, programming, hardware and troubleshooting, jaga anak, dan macam2 lagi sebelum kakiku menjejakkan secara rasminya di Gombak, dunia yang penuh dengan cabaran. Aku pun nak pergi mengajar juga di samping belajar, mahu mengajar SPM dan PMR. InsyaAllah. Harap2 dipermudahkan :)



SEE YOU GUYS IN GOMBAK SEPTEMBER 2011 :)

no more July...waaaaa
Share this post
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

13 spam(s)

  1. wait.. yg time short sem tu, terbuka kt sume students or bbrpa students terpilih je?

    ReplyDelete
  2. ntah, yg tu aku tak tau la pulak...nnti kena tanya department nih...

    ReplyDelete
  3. what the...???
    - HANIFcarrick -

    ReplyDelete
  4. macam sumthing wrong je jadual ni. kt jadual 10/11 tulis cuti lepas short sem smpai 24/7 sje tapi jadual 11/12 tulis sem 1 start bulan 9? xkan cuti 2 bulan kot

    ReplyDelete
  5. kau tengok kat website uia ka arimi???

    ReplyDelete
  6. alif - aku ada terbaca kt blog senior gombak, dia ckp, time gap tu ada cuti...

    ReplyDelete
  7. eton - yup2... kat sini : http://www.iium.edu.my/anr/important_dates.html

    ReplyDelete
  8. wah...bgus r idea k0...isi wktu cuti ngn teratur..;p

    ReplyDelete
  9. aku mmg dah plan nak masuk short sem sebab bg aku nak masuk intake july dah lama sangat cuti apetah lg bila ditukar kepada september..lagi laa sakit..so harap dapat masuk intake april..huhu...ni sebab nak selaraskan dengan international punya schedule punya rasanya

    latest entry : jom masuk pertandingan ratu cantik yang halal

    ReplyDelete
  10. ^ditto to Anon.

    xnk tua kt CFS, xnk tua kt umah. T_T

    hm, on the bright side, kawen dlu kt uma bru msuk gombak? xD

    ReplyDelete

:) :-) :)) =)) :( :-( :(( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ :-$ (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer

 
© Arimi KimiWarrior
Designed by BlogThietKe Cooperated with Duy Pham
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0
Posts RSSComments RSS
Back to top